menu
person
img
Listă Anime | Seriile terminate au litera "F" la final

Forest

Gen: Acțiune, Aventură, Comedie, Fantezie

Serialul urmărește aventurile lui Aang și ale prietenilor săi, care trebuie să salveze lumea înfrângându-l pe Lordul Focului și, astfel, să pună capăt războiului cu Națiunea Focului. Personajele principale sunt: Katara (o stăpână a apei din Triburile de Sud), Sokka, fratele ei, Aang (Avatarul) și ajutoarele lor Momo și Appa, iar printre personajele negative se numără prințul Zuko (fiul Lordului Focului) şi unchiul său Iroh. După sfârșitul primului sezon, în scenă mai apare prințesa Azula (sora lui Zuko), dar și o nouă stăpână a Pământului, Toph Bei Fong, care se va alătura, ulterior, echipei lui Aang. Abia în al treilea sezon, apare și Supremul Lord al Focului Ozai, când va avea loc o înfruntare între el și Aang. Războiul a fost început acum 100 de ani, de către Împăratul Focului Sozin, acesta fiind bunicul actualului împărat.

Forest

Gen: Aventură, Supranatural

Povestea începe cu apariția subită a Rukia Kuchiki în camera lui Ichigo Kurosaki. Ea este surprinsă de abiltatea sa de o vedea, dar conversația ce rezultă este întreruptă de apariția unui hollow, un spirit malefic. După ce Rukia este grav rănită încercând să-l protejeze pe Ichigo, ea intenționează să-i transfere jumătate din puterile ei lui Ichigo, sperând să îi dea oportunitatea să înfrunte hollows pe picior de egalitate. Ichigo absoarbe neintenționat aproximativ toată puterea ei, ceea ce îi permite să învingă hollow cu ușurință. Următoarea zi, Rukia apare în clasa lui Ichigo ca un elev transferat. Spre surprinderea lui, ea pare a fi un om normal. Ea teoretizează că puterea spirituală a lui Ichigo a dus la absorbția aproape totală a puterilor ei, lăsând-o ca urmare naufragiată în lumea reală. Rukia și-a transferat spiritul într-un gigai (un corp uman artificial) până când își va recăpăta abilitățile. Între timp, Ichigo trebuie să-i preia îndatoririle de shinigami, luptând cu hollows și ghidând suflete rătăcite înapoi în Soul Society.

 
Northern Lights

Gen: Mister, Supranatural, Thriler psihologic

Light Yagami este un tânăr inteligent care este nemulțumit de crimele și corupția din lume. Viața lui se schimbă drastic când descoperă un carnet misterios, cunoscut ca "Death Note". Instrucțiunile din acesta spun că numele omului scris în carnet va muri. Light este la început sceptic de autenticitatea acestuia, dar după o vreme, realizează că Death Note este real. După ce se întâlnește cu vechiul proprietar al caietului, un shinigami numit Ryuk, Light încearcă să devină "Dumnezeul noii lumi" omorându-i pe toți cei pe care îi credea răi și pe toți cei care îi stăteau în cale. După scurtă vreme, numărul mare de morți inexplicabile ale criminalilor atrage atenția Interpol-ului și a unui detectiv misterios cunoscut ca "L", care află repede că criminalul în serie poreclit de public ,,Kira" (derivat din pronunția cuvîntului killer - criminal) este localizat în Japonia, concluzionînd de asemenea că poate ucide fără a fi în vecinătatea victimelor sale. Light realizează că L îi va fi cel mai mare obstacol și astfel începe un "joc de-a șoarecele și pisica" între cei doi.

 
Mountains

Gen: Dramă, Harem, Mister, Romanță

Diabolik Lovers (ディアボリックラヴァーズ Diaborikku Ravāzu?) este o franciză japoneză deținută de Rejet, care cuprinde jocuri, benzi desenate și un serial. Primul joc a fost lansat pe 11 octombrie 2012, pentru PlayStation Portable. Au fost lansate șase jocuri, dintre care două au fost remasterizate pentru PlayStation Vita. S-a creat si serial pentru primul sezon.

 
Mountains

Gen: Aventură, Super-puteri, Comedie

Dragon Ball Z (ドラゴンボールFormat:Ruby Doragon Bōru Zetto?, uzual abreviat DBZ) este un serial de televiziune japonez de genul anime, produs de Toei Animation. Dragon Ball Z este sequelul anime-ului Dragon Ball și adaptează ultimele 325 de capitole din seria originală manga de 519 de capitole, Dragon Ball, creată de Akira Toriyama, care a fost publicată între 1988 și 1995 în Weekly Shōnen Jump. Dragon Ball Z a fost difuzat pentru prima dată în Japonia pe Fuji TV între 25 aprilie 1989 și 31 ianuarie 1996, apoi a fost dublat și difuzat în diferite țări și regiuni din lume, printre care Statele Unite, Australia, Europa, India și America Latină.

 
Mountains

Gen: Fantezie, Joc de cărți, Comedie

Lumea așa cum o știm nu este lumea ce ne înconjoară. Cinci civilizații corespund cu natura, focul, apa, lumina și întunericul. Pot fi aduse în lumea noastră printr-un joc special de cărți. Deși mulți tineri și adulți joacă acest joc, doar cei mai buni pot chema aceste creaturi. Aceștia sunt cunoscuți ca maeștrii kaijudo. Aceasta este poveste unui tânăr duelist unic printre toți ceilalți. Numele lui e Shobu Kirifuda.

Mountains

Gen: Arte marțiale, Comedie, Super Puteri

Cu doisprezece ani în urmă, Bestia Cu Nouă Cozi ce reprezenta o vulpe atacă satul ninja Konohagakure (cunoscut drept Konoha sau Satul Ascuns între Frunze). Destul de puternic pentru a provoca tsunami și a nivela munții cu o rotire a cozii sale, instaurează haosul și măcelărește mulți oameni, până când liderul satului Konoha – al Patrulea Hokage – își sacrifică propria viață pentru a sigila vulpea în corpul nou-născutului Naruto. Al Patrulea Hokage, care a fost sărbătorit ca erou pentru sigilarea demonului, dorea ca Naruto să aibă parte de același respect din partea lor fiind "recipientul" în care demonului Vulpe este sigilat. Cu toate acestea, satul Konoha îl evită, privindu-l pe Naruto ca pe însuși demonul și tratându-l necorespunzător de-a lungul copilăriei sale. Al Treilea Hokage decretează ca nimeni să nu dezvăluie nimănui despre atacul Vulpii, nici măcar propriilor copii. Totuși, acest lucru nu i-a oprit să îl trateze ca pe un proscris, Naruto crescând orfan, fără prieteni și fără a fi recunoscut.

Pokemon Liga Indigo

Gen: Aventură, Comedie, Fantezie

Ash Ketchum împlinește în sfârșit vârsta de 10 ani fiind suficient de matur să devină un antrenor pokémon. Se trezește târziu în ziua în care trebuia să primească primul său pokémon de la profesorul Oak, totuși, când ajunge află că toți pokémonii au fost dați deja. Ash nu are de ales decât să ia un pokémon obraznic pe nume Pikachu.

Mountains

Gen: Fantezie, Joc de cărți, Supra-natural,

Yu-Gi-Oh! Capsule Monsters este o mini serie care îl are ca pe personaj principal pe Yugi. Aceasta împrenă cu prietenii săi sunt aruncați într-o altă dimensiune de unde încearcă să evadeze. Noi reguli de joc sunt dezvăluite, iar luptele sunt cât se poate de reale.

Mountains

Gen: Fantezie, Joc de cărți, Supra-natural,

Cu mult timp în urmă, în Egiptul antic, regii faraoni jucau un joc cu o putere de temut. Acestia jucau un joc al umbrei care aproape a distrus lumea până când un faraon curajos a inchis această magie în șapte obiecte mistice. Acesta le-a răspândit de-a lungul planetei pentru a nu mai putea pune în pericol viața oamenilor. Deși unele secrete ar trebui sa rămână ascunse, se pare că după cinci mii de ani de la sigilarea magiei în aceste obiecte mistice, un băiat pe nume Yugi primește ca și cadou un puzzel. La prima vedere părea un puzzel normal, dar acesta s-a dovedit să ascundă spiritul faraonului în el.

Gen: Fantezie, Joc de cărți, Supra-natural,

Acțiunea din Yu-Gi-Oh! GX are loc după zece ani de la evenimentele petrecute in Yu-Gi-Oh! Duel Monsters și îl are ca personaj principal pe Jaden Yuki care dorește să se înscrie la Academia Duelului. Jaden reușeste să-și facă mulți prieteni, dar și rivali pe care îi înfruntă cu pachetul său cu Eroi Elementari și un Kuriboh Înaripat pe care îl primește de la Yugi Muto.

Nu ești înregistrat? / Nu ești logat?