menu
person
img
Listă Desene | Seriile terminate au litera "F" la final

Northern Lights

Gen: Acțiune, Aventură, Fantezie, Comedie

Jackie Chan, un arheolog amator, și-a făcut plăcerea să lucreze la universitatea locală până când soarta ia dat o altă mână. După ce a găsit un scut care conține un talisman, el întâlnește The Dark Hand , o organizație criminală condusă de un om numit Valmont care servește demonul vrăjitor Shendu. Jackie și familia lui trebuie să coopereze cu o organizație secretă de aplicare a legii, secțiunea 13 , pentru a contracara amenințarea și trebuie să facă față pericolelor care vor cere ca toate îndrăzneala și priceperea lui Jackie în artele marțiale să fie depășite.

Northern Lights

Gen: Aventură, Fantezie, Ștințifico-Fantastic

Eroul principal este un băiat de 10 ani pe nume Ben Tennyson. Cu ajutorul unui ceas extraterestru, care se numește Omnitrix, se poate transforma în diferite specii de extratereștri cu puteri incredibile. El este ajutat de verișoara sa de 10 ani, Gwen Tennyson și bunicul său Max. Acesta din urmă îl ia pe Ben îndată ce s-a terminat școala în tradiționala excursie din vacanță, înainte de a găsi Omnitrixul.

Northern Lights

Gen: Comedie, Crimă, Fantezie

Binny - o fată obișnuită care s-a mutat cu familia sa în casa unde locuiește o fantomă. Binny este o fată căreia îi place să investigheze, fiind persoana ideală pentru a-l ajuta pe Melchior să își rezolve marele mister, și poate chiar să redevină om. Melchior - o fantomă a unei persoane care a murit la 14 ani (născut prin 1899, decedat în 1913). Îi place să râdă de oameni, făcându-i să strănute, sau umblându-le prin lucruri. Când Binny vorbește cu băieții, îl cuprinde gelozia. E mereu pus pe șotii, încercând sa o sperie pe Binny.

Northern Lights

Gen: Comedie

Bugs Bunny este un iepure fictiv ce apare în seriile animate Looney Tunes și Merrie Melodies create de Leon Schlesinger Productions, ce a devenit, în 1945, Warner Bros. Cartoons. El rămâne unul din cele mai populare personaje de desene animate din lume. În 2002, el a fost numit de TV Guide ca cel mai bun personaj de desene din toate timpurile.[1][2] În prezent, el este mascota fraților Warner (Warner Brothers). Conform Bugs Bunny: 50 de ani și doar un iepure gri (Bugs Bunny: 50 Years and Only One Grey Hare), el s-a „născut” în 1940 în Brooklyn, New York, rezultatul imaginației lui Tex Avery (care a regizat A Wild Hare, debutul lui Bugs Bunny) și Robert McKimson (cel ce a creat designul lui final), printre mulți alții. După Mel Blanc, vocea lui originală, Bugs Bunny are un accent Flatbush-an, o amestecătură de dialecte din Bronx și Brooklyn. Fraza lui preferată este „What's up, Doc?” (tradusă „Care-i treaba, moșule?”), spusă în timp ce mănâncă un morcov. Alte fraze populare sunt: „Of course you realize...this means war” („Desigur, înțelegi că... asta înseamnă război”) și „Ain't I a stinker?”.

Scooby Doo

Gen: Comedie neagră, Satiră

Brickleberry este un serial pentru adulți american ce a fost lansat pe Comedy Central. Seria urmărește un grup de pădurari ai parcului ficțional Brickleberry. Prezintă viață pădurarilor de zi cu zi și peripețiile acestora.

Scooby Doo

Gen: Acțiune, Aventură, Mister

Cei patru tineri și Scooby Doo! se plimbǎ prin lume într-o mașină numită "The Mystery Machine"(rom. "Mașina Misterelor"), și rezolvă mistere legate de fantome și alte forțe supranaturale. La sfârșitul fiecǎrui episod, forțele supranaturale au explicații raționale, de obicei infractori în mǎști și costume, folosind efecte speciale pentru a speria și a distrage atenția. Versiunile mai târzii ale serialului conțin diferite variații ale supranaturalului, și include personaje ca vǎrul lui Scooby, Scooby-Dum și nepotul lui Scooby, Scrappy-Doo pe lângắ personajele originale, sau chiar în locul lor.

Northern Lights

Gen: Aventură, Comedie, Supranatural

Yo-kai sunt creaturi invizibile care se fac vinovate de problemele de zi cu zi ale oamenilor. Oricine renunță la prietenia cu ei poate scăpa de orice problemă. Dar doar Nate este capabil să le identifice și să le urmărească, cu ajutorul ceasului Yo-kai, pe care l-a descoperit într-o zi, pe când căuta insecte în pădure. Nate și prietenii lui pornesc într-o aventură în jurul orașului, în căutarea celui mai de temut Yo-kai, care este responsabil de o mulțime de probleme teribile.

Northern Lights

Gen: Aventură, Comedie

Chip și Dale sunt două personaje de desene animate veverițe, create de Walt Disney în 1943. Numele lor reprezintă un joc de cuvinte ce se bazează pe faimosul deisgner de mobilă din secolul al 18-lea, Thomas Chippendale, lucru sugerat de artistul de poveste al studioului Bill "Tex" Henson. Dintre cei doi, Chip este cel mai concentrat, sigur și cu o logică schematică. Dale, pe de altă parte, este mai prostănac, aiurit și impulsiv, și de asemenea are un mare simț al umorului. Inițial amândouă veverițele au avut apariții asemănătoare, dar pentru a le diferenția au fost făcute câteva schimbări: Chip are un nas mic și negru (care dă impresia unui "chip" de ciocolată, astfel potrivindu-se și cu numele său) și doi dinți proeminenți în mijloc, iar Dale are un nas mare și roșu iar dinții săi canini proeminenți sunt la suprafață. De asemenea, Chip are păr neted în vârful capului în timp ce al lui Dale tinde a fi ciufulit.

Northern Lights

Gen: Comedie

Henry Hart este ales de super-eroul Captain Man pentru a fi ucenicul său. După ce a promis să-și păstreze secretă noua identitate, Henry trebuie să ducă o viață dublă, echilibrând provocările clasei a VIII-a cu aventurile nebune ale unui justițiar.

Northern Lights

Gen: Acțiune, Aventură, Super-Eroi

Acțiunea începe cu Dr. Robert Bruce Banner care deja are puterile lui Hulk fiind pus pe fugă, find capturat de armată într-o altă încercare de a controla bestia.

Northern Lights

Gen: Acțiune, Aventură, Super-Eroi

K.C. Sub Acoperire este un sitcom american al companiei The Walt Dinsey Company, care este produs de It's a Laugh Productions. Serialul a avut premiera originală pe 18 ianuarie 2015 și în România a avut avanpremiera pe 12 iunie 2015 și premiera oficială a fost la 27 septembrie 2015. Tema serialului este o familie de spioni. Pe 15 mai 2015, TVLine a raportat că spectacolul a fost reînnoit pentru un al doilea sezon.Iar pe 1 august 2016 seria a fost reînnoită pentru al 3-lea sezon.

Northern Lights

Gen: Ștințifico-Fantastic, Super-Eroi

Doi adolescenți, Oliver și Kaz, au descoperit o intrare secretă într-un spital pentru supereroi misterios, numit Medici pentru eroi. După ce dau dovadă de cunoaștere desăvârșită a lumii benzilor desenate când unul dintre supereroii lor favoriți este rănit, băieților le sunt oferite posturi permanente în spitalul Medici pentru eroi. Oliver și Kaz au crezut până atunci că supereroii există doar în benzi desenate, jocuri video și alte creații de fantezie și science fiction, însă acum se găsesc afundați în lumea reală a Medicilor pentru eroi.

Northern Lights

Gen: Comedie, Super-Eroi

Situat în Parisul modern, seria se concentrează pe adolescenții Marinette Dupain-Cheng și Adrien Agreste. Când apare răul, Marinette se transformă în personajul ei super-erou Buburuza, în timp ce Adrien se transformă în personajul său super-erou, Motan Noir, folosind obiecte magice numite Miraculoși care arată ca niște accesorii obișnuite, până când în ele intră niște mini-duhuri magice numite kwami. Cei doi duc o adevărată viață dublă, întrucât nimeni nu le știe identitatea secretă, nici măcar prietenii, familia sau chiar reciproc. În fiecare zi, ei au de-a face cu răufăcătorul Hawk Moth, care își dorește cu orice preț Miraculoșii celor doi. Pentru a realiza acest lucru, el își folosește propriul Miraculos pentru a transforma pe oricine are sentimente negative într-un super răufăcător, pe care îl controlează prin intermediul unor fluturi încărcați cu energie negativă numiți Akuma. Deși cei doi eroi îi dejoacă planurile de fiecare dată, el nu se va opri până nu va obține ce vrea, astfel că Marinette și Adrien trebuie să reușească zilnic să-și echilibreze viața normală de adolescent cu cea de super-erou și să salveze Parisul de forțele răului.

Northern Lights

Bazat pe filmele de succes "The Mummy" și "The Mummy Returns", familia O'Connels ajung să fie urmărită prin lumea întreagă de mumia Marelui Preot Imhotep și de acoliții săi, încercând să-l elibere pe Alex de Cătușele lui Osiris. Asta le duce călătoria prin lumea întreagă, încercând să afle locația pergamentelor pierdute ale lui Thebes, singurele lucruri care pot înlătura cătușele. Totuși, pergamentele trebuie să fie distruse pentru a-l împiedica pe Imhotep să posedeze cătușele.

 
Northern Lights

Noile aventuri ale lui Winnie de Pluș este un serial de animație pentru copii mici care a început pe data de 17.01.1988 și s-a terminat pe data de 26.10.1991. S-au produs 4 sezoane și 5 episoade speciale pe 14.12.1991, 25.10.1996, 26.11.1998, 13.02.1999 și 12.11.2002.

 
Mountains

O poveste încâlcită este un film de animație din 2010, produs de Walt Disney Feature Animation și lansat inițial de către Walt Disney Pictures. Premiera românească a avut loc pe 7 ianuarie 2011 în 3D, atât varianta dublată cât și cea subtitrată, distribuit de Forum Film România, ulterior filmul fiind lansat din 7 mai 2011 pe suport DVD și Blu-Ray de Provideo. Când cel mai căutat bandit al regatului, Flynn Rider, se ascunde într-un turn misterios, este luat ostatic de Rapunzel, o frumoasă captivă acolo, care are un păr blond, lung și magic. Rapunzel, care caută biletul de ieșire din turnul unde a fost ferecată timp de mulți ani, face o înțelegere cu frumosul hoț și amândoi pun la cale un plan de evadare, alături de un cal isteț pe nume Maximus, și un cameleon protector al fetei pe nume Pascal, permanent însoțiți de o gașcă de tâlhari.

Mountains

Regatul Thundera a fost, de generații și generații, casa "Felinelor Fulger", până în ziua în care armata șopârlelor, condusă de vrăjitorul Mumm-Ra și Grune Distrugătorul au atacat și au cucerit regatul. Câțiva supraviețuitori neînfricați pornesc în aventura vieții lor, în căutarea cărții care le poate arăta cum să-l învingă pe vrăjitor. Nu doar că trebuie să înfrunte toate pericolele care le stau în cale, dar trebuie să aibă grijă ca prețioasa carte să nu cadă în mâinile adversarilor, care o pot folosi în scopuri malefice.

Mountains

Manta Oyamada, cunoscut ca și Mortimer sau pe scurt Morty în varianta tradusă în engleză de Fox Box (devenită mai târziu 4Kids), un tânăr studios de gimnaziu, încearcă într-o noapte o scurtătură spre casa printr-un cimitir după ce a pierdut ultimul tren după școală. În timp ce calatorea prin el, se întâlnește cu Yoh Asakura si "companionii" lui: un cimitir plin de fantome. Yoh revelă a fi un shaman, o punte intre lumea celor vii si a celor morți. Yoh demonstrează de asemenea puterea unui Shaman de a se unii cu un spirit pentru a atinge acelasi scop. Yoh și Morty devin repede foarte buni prieteni în timp ce Yoh își folosește abilitățile de Shaman pentru a ieși cu bine din diferite situații. Lupta Shaman este o bătălie ținută o data la 500 de ani între Shamanii concurenți, câștigătorul devenind "Regele Shaman", persoana care este capabilă să contacteze "Marele Spirit" (spiritul la care fiecare suflet se va întoarce eventual). Câștigătorul primește abilitatea de a reface lumea după propriul plac. Anna Kyoyama, logodinca lui Yoh, intră curând în peisaj și prescrie un antrenament brutal, cu scopul de a-l pregăti pe Yoh pentru turneu. Astfel începe intriga care îl va duce pe Yoh într-o călătorie în drumul căreia se va împrieteni cu Ryu(Rio), Tao Ren(Len/Lenny), Horohoro(Trey), Faust VIII, Lyserg Diethel și Joco(Chocolove).

Northern Lights

Gașca, împreună cu Scrappy, călătoresc în jurul lumii pentru a descoperi fantomele și decid să rezolve misterul. În timp ce se despart, Scooby, Scrappy și Shaggy sfârșesc căzând în mâna fantomei. Deși, nu ca și unchiul său, Scrappy vrea să lupte cu fantoma, forțându-i pe Scooby și Shaggy să-l salveze. Între timp, Fred, Velma și Daphne găsesc indiciile care vor dovedi că fantoma nu este adevărată. Scooby și Scrappy sfârșesc capturând fantoma și aceasta este expusă a fi un escroc.

 
Mountains

În orașul Jasper, din Nevada, trei copii, Jack Darby, Miko Nakadai și Raf Esquivel sunt accidental implicați într-un război dintre niște roboți enormi care se pot transforma în vehicule. Aceștia sunt luați către baza Autoboților, unde liderul Autoboților, Optimus Prime, le explică faptul că el și echipa sa formată din Arcee, Ratchet, Bulkhead și Bumblebee sunt organisme robotice autonome de pe planeta Cybertron și că au purtat un război împotriva lui Megatron și a Decepticonilor. Între timp, Megatron se întoarce după un exil de trei ani, aducând cu el Energon negru, o substanță capabilă sǎ învie Cybertroneni morți și plănuiește să-și constituie o vastǎ armată de cybertronieni nemorți. După moartea lui Megatron cauzată de explozia Space Bridge-ului, Starscream se autoproclamă drept noul lider al Decepticonillor. Însă, într-un timp, Megatron se întoarce și îl pedepsește aspru pe Starscream pentru acțiunile sale. Pe parcurs, Jack, Miko și Raf au o legătură mai apropiată cu Autoboții. De asemenea,apar noi caractere: Autobotul Wheeljack, Decepticonii Airachnid, Knock-Out, Breakdown, Makeshift și Skyquake, precum și gruparea teroristă M.E.C.H. La finalul sezonului, Autoboții formează o alianță cu Megatron, când Pământul este amenințat de anticul și rǎuvoitorul Unicron.

 
Mountains

Povestea începe cu Wolverine și Rogue care se ceartă pe motivul că acesta vroia să plece. Atunci când Wolverine merge la Charles și Jean Grey pe aceștia îi ia durerea de cap. După o explozie misterioasă, Charles și Jean dispar. Trauma rezultată în urma acestor evenimente fac ca X-Men să se despartă și să o ia pe drumuri separate.

 
X-Men: Evoluție

X-Men: Evoluția este o serie de desene animate canadian-american despre echipa de superieroi X-Men din benzile desenate Marvel, câștigătoare a doua premii Emmy. În aceste seriale mai multe dintre personaje sunt adolescenți, mai degrabă decât adulți.

 

Nu ești înregistrat? / Nu ești logat?